Verdens Pinligste Far

Tivoli

June 03, 2021 Simon Lund Larsen Season 4 Episode 31
Verdens Pinligste Far
Tivoli
Show Notes

Den historie du skal til at høre nu hedder “Tivoli”. 

Så snup nogle popkorn eller put dig godt ned under dynen hvis du allerede er på vej i seng, og vær klar til at krumme tæerne, mens du høre om hvor galt det kan gå når Malte og Frejas mega pinlige far er taget med i Tivoli, men ingenting går helt som planlagt.Og vær du glad for at dine forældre ikke er lige så pinlige som VERDENS PINLIGSTE FAR

Dette er en historie som rigtig mange har ønsket at høre om Verdens Pinligste Far. Så tusind tak til blandt andet Jacob, Manon, Melvin og Alfred som alle skrev til os med en god ide til en historie. 

Vi elsker at lave historierne om Verdens Pinligste Far og vil blive ved med det så længe nogen gider at lytte til dem.
Og nu kan du være med til støtte vores arbejde. Gå ind på vores hjemmeside VerdensPinligsteFar.dk og derinde kan I læse om hvordan I med et meget lille beløb kan være med til at støtte vores arbejde.

Support the show

---
Du kan høre mange flere pinlige historier på vores hjemmeside VerdensPinligsteFar.dk , og du følge os på Facebook - eller det er mest til dine forældre som har brug for at vide det, og derinde kan I også skrive en besked til os hvis du kunne lide vores historie.

Støt arbejdet med at lave Verdens Pinligste Far her