Verdens Pinligste Far

Fødselsdag

September 01, 2022 Simon Lund Larsen Season 7 Episode 50
Verdens Pinligste Far
Fødselsdag
Show Notes Chapter Markers

Malte vil invitere nogle af drengene fra klassen hjem til ham om eftermiddag for at holde fødselsdag og de har planlagt at spille computerspil sammen. Det vil Verdens Pinligste Far da også gerne være med til.

Den historie du skal til at høre nu hedder “Fødselsdag”.

Så, snup en lækker bolle med smør på eller put dig godt ned under dynen hvis du allerede er på vej i seng, og vær klar til at krumme tæerne, mens du høre om hvor galt det kan gå når Verdens Pinligste Far forsøger at spille Fortnite men ikke helt kan finde ud af det,.

Og tusind tusind tak til Laura, Sofie, Gustav og Holger, som alle har skrevet ind til os med denne her super gode ide til en historie.

Og vær du glad for at dine forældre ikke er lige så pinlige som

VERDENS PINLIGSTE FAR

Vi elsker at lave historierne om Verdens Pinligste Far og vil blive ved med det så længe nogen gider at lytte til dem.
Og nu kan du være med til støtte vores arbejde. Gå ind på vores hjemmeside VerdensPinligsteFar.dk og derinde kan I læse om hvordan I med et meget lille beløb kan være med til at støtte vores arbejde.

Support the show

---
Du kan høre mange flere pinlige historier på vores hjemmeside VerdensPinligsteFar.dk , og du følge os på Facebook - eller det er mest til dine forældre som har brug for at vide det, og derinde kan I også skrive en besked til os hvis du kunne lide vores historie.

Støt arbejdet med at lave Verdens Pinligste Far her

Intro
Historien
Slutning